آغاز طرح حاج قاسم سلیمانی برای تشخیص سریع کرونا در ساوه
به گزارش وب دا ساوه، دکتر محمود کریمی معاون بهداشت و سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه در خصوص شروع به کار این طرح گفت: این طرح محله محور و خانواده محور به صورت مشترک از سوی وزارت بهداشت و درمان و سازمان بسیج مستضعفین برای مقابله با همهگیری کرونا در ساوه اجرا می شود.
وی هدف اصلی طرح را مدیریت و کنترل اپیدمی ویروس کرونا از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و بهره گیری از کمک نیروهای بسیج دانست و اظهار داشت: تشدید نظارت بر شیوه نامههای بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند و آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از اهداف این طرح است.
وی اظهار داشت: حفاظت از گروههای آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای، تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند محدودیتها و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از دیگر راهبردهای مصوب در اجرای طرح شهید سلیمانی است.
دکتر کریمی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر کمک تمامی نیروهای بسیجی و داوطلب در پیشبرد این هدف گفت: سازمان بسیج مستضعفین در تبعیت از فرمایش رهبر معظم انقلاب آماده همکاری گسترده خود را در سراسر شهرستان برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا اعلام کرده است و کمک مردم و نیروهای داوطلب نیز نقش عمدهای در مبارزه با این ویروس و کنترل بیماری خواهد داشت.
معاون بهداشت دانشکده تصریح کرد: این طرح از بیستم آبان ماه سالجاری ابلاغ و از نهم آذر ماه به صورت سراسری در چندین حوزه از جمله: رهگیری و رصد فعال بیماران و افراد مشکوک و مبتلا به کرونا، کاهش موارد بستری، کاهش موارد مرگ و میر و حمایت از گروه های در معرض خطر آغاز خواهد شد.
وی گفت: طرح حاج قاسم سلیمانی در چندین حوزه فعالیت می کند و در ۳ زمینه مراقبتی، نظارتی و حمایتی اجرا می شود که در زمینه مراقبتی، همکاران مراقب سلامت و نیروهای داوطلب به منزل افراد کرونا مثبت مراجعه، افراد خانواده را رصد و اموزش های لازم و بسته های بهداشتی را در اختیارشان قرار می دهند.
دکتر کریمی با اشاره به بعد نظارتی این طرح که در سطح محلات فعالیت می کنند اشاره کرد و افزود: ۴ گروه شغلی با نظارت اداره صمت، کارشناسان بهداشت و ناجا رصد می شوند که با توجه به وضعیت قرمز شهرستان و در حال حاضر محدودیت ۲ هفته ای، تنها گروه شغلی یک با رعایت پروتکل های بهداشتی مجوز فعالیت دارند و در صورت تخلف هریک از گروه های شغلی یک، دو، سه و چهار بنابر قوانین برخورد خواهد شد. همچنین لازم به ذکر است که این طرح کماکان بعد از رفع محدودیت ها نیز بر رعایت پروتکل ها به صورم محسوس و نامحسوس به فعالیت خود ادامه می دهد.
وی در خصوص بعد حمایتی که از طرف خیرین و مراکز نیکوکاری تحت کنترل است ابراز داشت: هدف این بعد،حمایت از افرادی است که به علت ابتلا به کرونا در خانه مانده اند و بر این اساس برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا بستههای معیشتی به این افراد داده می شود.
سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ادامه داد: ساوه برای اجرای این طرح به ۱۶ منطقه تقسیم شده است و تا به حال جلسات اولیه برگزار و از روز شنبه نهم آذر ماه فاز اصلی اجرا این طرح بطور رسمی و سراسری آغاز خواهد شد، همچنین تمامی مناطق روستایی ساوه نیز در این طرح رصد خواهند شد.
نظر شما :