صدای پیری جمعیت در کشور شنیده می شود

صدای پیری جمعیت در کشور شنیده می شود جدید

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اینکه صدای پیری جمعیت در جامعه شنیده می‌شود، گفت: پیری جمعیت باعث عدم تامین نیروی کار، تهدید چرخه اقتصادی، افزایش بار خدمات بهداشتی و درمانی است.

تمامی مبتلایان به بیماری سالک در ساوه درمان شده یا تحت درمان هستند

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به ابتلای افزون بر ۱۴۰ نفر به بیماری سالک در این شهرستان از ابتدای شیوع بیماری تاکنون گفت: اکثر مبتلایان به این بیماری درمان شده و مابقی نیز تحت درمان هستند.

ادامه مطلب

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه به شناسه ملی ۱۴۰۰۶۶۶۴۶۵۱ و کد اقتصادی ۴۱۱۵۳۳۶۴۹۳۹۵ در نظر دارد مزایده فروش ملک ساختمان شماره یک ستاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به شماره ۲۰۰۱۰۰۰۳۸۶۰۰۰۰۰۲ برگزار نماید کلیه مراحل برگزاری مزایده از دریافت اسناد تا ارایه پیشنهاد مزایده گران و بازگشایی پاکت‌ها از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.setadiran.ir انجام خواهد شد و لازم است مزایده گران در صورت‌ عدم عضویت قبلی مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در مزایده محقق سازند.

ادامه مطلب
استخدام نیروی انسانی در رشته‌های شغلی "کاردان‌ و‌ کارشناس فوریت‌های پزشکی‌"

دانشکده علوم پزشکی ساوه درنظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی واحدهای تحت پوشش خود در قالب شرکتی پس از برگزاری آزمون کتبی، عملی و انجام گزینش براساس قانون گزینش به شرح ذیل بکارگیری نماید.

ادامه مطلب
بازدید استاندار استان مرکزی از پروژه مرکز خدمات جامع سلامت آوه (گالری تصاویر)

بازدید استاندار استان مرکزی از پروژه مرکز خدمات جامع سلامت آوه (گالری تصاویر) گالری

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، این بازدید ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور "فرزاد مخلص الائمه" استاندار استان مرکزی، دکتر "محمود کریمی" سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر "مجتبی ذکائی" معاون بهداشت به همراه دیگر مسئولین این دانشکده صورت گرفت.