انتصاب سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۹۹۷ اخبار و رویدادها انتصابات
طی حکمی از سوی دکتر "محمود کریمی" سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر "سیدمحمدحسن احمدی" به سمت سرپرست مدیریت غذا و داروی این دانشکده منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، متن ابلاغ سرپرست جدید مدیریت غذا و داروی شهرستان ساوه به شرح زیر می‌ باشد:

جناب آقای دکترسیدمحمدحسن احمدی

موضوع: ابلاغ سرپرست مدیریت غذا و دارو
باسلام و احترام؛
    نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی ساوه» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود در راستای تحقق برنامه‌ها و اهداف دانشکده، با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم آن معاونت، در انجام اقدامات ذیل اهتمام ورزید:
۱. نظارت بر حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل‌های حوزه ستادی معاونت غذا و دارو در موسسات درمانی تابعه
۲. نظارت بر امور دارویی داروخانه‌ها در سطح مناطق تابعه دانشکده
۳. رسیدگی و انجام ضوابط مربوط به تاسیس مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی
۴. تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی با رویکرد بهره‌برداری، حمایت از محصولات داخلی و نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های درمانی در بیمارستان‌ها
۵. افزایش کارایی مجموعه و برنامه‌ریزی در جهت تامین به موقع دارو و تجهیزات در مراکز تحت پوشش
6. نظارت دقیق بر نحوه نگهداری و توزیع داروهای خاص و مواد اعتیادآور و جلوگیری از هرگونه سوء‌استفاده احتمالی در این خصوص
7. همکاری و مشارکت در توسعه هسته‌های فناور و شرکت‌های‌دانش بنیان دارو و تجهیزات
توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشکده و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باری تعالی خواستارم.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه ساوه انتصاب دکتر احمدی