اهدای یک دستگاه سی‌تی‌اسکن توسط بهداشت جهانی به ساوه

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۸ کد : ۴۷۸ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از اضافه شدن یک دستگاه سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس دیگر به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال، برای کمک به درمان بهتر بیماران کرونایی به بیمارستان شهید مدرس ساوه خبر داد.
اهدای یک دستگاه سی‌تی‌اسکن توسط بهداشت جهانی به ساوه

دکتر مهدی مصری، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این خصوص اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یک دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس به منظور درمان بیماران کرونایی که نیازمند این دستگاه‌ بودند، توسط سازمان بهداشت جهانی به بیمارستان شهید مدرس ساوه اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه انجام سی تی اسکن ریه در تشخیص بالینی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بسیار با اهمیت است و مبنای تصمیمات درمانی برای بیماران را تشکیل می‌دهد، افزود: در حال حاضر در نوبت نصب و راه اندازی این دستگاه هستیم و در تلاشیم که بتوانیم تا چند روز آینده این دستگاه را برای استفاده بیماران نصب نماییم.
دکتر مصری ابراز داشت: دستگاه جدید در فضای دستگاه سی تی اسکن 4 اسلایس قبلی بیمارستان مستقر و دستگاه قبلی پس از به روز رسانی در فضای تدارک دیده شده در اورژانس بیمارستان شهید مدرس نصب خواهد شد.
شایان ذکر است پیش از این نیز دو دستگاه سی تی اسکن دیگر، در بیمارستان های شهید چمران و فاطمه زهرا فعال بوده اند.

کلید واژه ها: دستگاه سی تی اسکن سازمان جهانی بهداشت ساوه دانشکده علوم پزشکی