پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۵ کد : ۱۰۱۷ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی را به دست اندرکاران و زحمتکشان این عرصه تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

به گزارش وب دا ساوه، متن پیام تبریک دکتر مهدی مصری بدین شرح است:

بسمه تعالی

نقش والای آزمایشگاه در حوزه بهداشت و درمان در زمینه تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ‌ها انکارناپذیر است.از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

بدون شک همکاران فعال در آزمایشگاه ‌ها به عنوان سربازان خط مقدم درمان، نقش مهمی در پیشگیری، تشخیص، کنترل و پایش بیماری ‌ها دارند و در این روزها که ردپای ویروس کووید ۱۹ در همه جا یافت می شود، نشان از نقش بسیار مهم این عزیزان در تصمیم گیری فرایند درمانی بیماران می باشد.

تلاشگران علوم آزمایشگاهی با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا،  با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.
روز آزمایشگاه، روز سپاس از جان‌ها و اندیشه‌های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند ، اینجانب ضمن قدردانی از زحمات بی‌بدیل این عزیزان، روز علوم آزمایشگاهی را به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی ساوه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت را مسئلت ‌نمایم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه