پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پی درگذشت آیت الله مصباح یزدی

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۸ کد : ۴۴۰ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پی درگذشت آیت الله مصباح یزدی

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی درگذشت فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی از استادان برجسته حوزه علمیه و بنیان‌گذار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) موجب تاسف و تالم گردید.

این روحانی بزرگوار و ارادتمند به امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نقش موثری در اصول و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ایران ایفا کردند.

این‏جانب این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری، حوزه های علمیه، خانواده گرانقدر و ملت شهید پرور ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای این فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستارم.

کلید واژه ها: مصباح یزدی درگذشت تسلیت دانشکده علوم پزشکی ساوه