پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالروز ۹ دی

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۴۳۳ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
به گزارش وب دا ساوه، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت فرا رسیدن سالروز ۹ دی پیامی صادر کرد.
پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالروز ۹ دی

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب اسلامی ایران از ابتدا تا کنون، فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده است، بدون شک سال ۸۸، سال عبرت ها و درس های راهبردی در شناسایی فرصت ها، تهدیدها، ظرفیت ها و آسیب ها بود که نقش رهبری و حضور مقتدرانه و با بصیرت مردم در شناخت فرصت ها و تهدید ها و در خنثی کردن توطئه های دشمنان بسیار حیاتی و تأثیرگذار بود. 9 دی 1388 برای دوست و دشمن عبرت آموز و برای آیندگان نویدی خواهد بود که مادام که مردم پشتیبان ولایت فقیه باشند، این کشور از هرگونه آسیب ناشی از توطئه ی دشمنان مصون خواهد ماند.
اینجانب حماسه به یادماندنی نهم دی ماه که مبین عمق بصیرت ملت ایران بود و چه با مسما روز بصیرت نام نهاده شده است را گرامی داشته و به تمامی کارکنان حوزه ستادی، بهداشتی و درمانی دانشکده از دورترین مرکز بهداشتی و درمانی تا ستاد دانشکده، تلاش توام با بصیرت را توصیه می کنم.

دکتر مهدی مصری
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه