استقرار میز خدمت پویش ملی سلامت در محل برگزاری نماز جمعه مصلی امام علی(ع) شهرستان ساوه

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۳ کد : ۴۰۵۸ اخبار و رویدادها

در راستای اجرای برنامه پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا در محل برگزاری نماز جمعه شهرستان ساوه میز خدمت انجام غربالگری مستقر شد و آقایان و بانوان نمازگزار در این پویش شرکت کردند.

اجرای برنامه پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا که از 20 آبان تا 15 دی ماه، در سراسر کشور برای تمام افراد ایرانی بالای 18 سال و مادران باردار انجام می‌شود.

روز جمعه ۲۴ آذر ۱۴۰۲ به همت پرسنل معاونت بهداشت و بسیج جامعه پزشکی، رابطین سلامت در محل برگزاری نمازجمعه، میز خدمت انجام غربالگری مستقر و نمازگزاران در این پویش شرکت کردند.

در این غربالگری تعدادی از افراد نیاز به بررسی بیشتر و تشخیص بیماری داشتند، که به مراکز خدمات جامع سلامت معرفی شدند.

کلید واژه ها: غربالگری پویش سلامت