در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برگزار شد

نشست خبری سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه با موضوع جوانی جمعیت

۲۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۳۰۵ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه این نشست ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور سرپرست دانشکده، معاونین، مدیران و جمعی از خبرنگاران شهرستان ساوه صورت گرفت و پیرامون مسائل جمعیتی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

سرپرست دانشکده با اشاره به نیاز جامعه به نیروی جوان گفت: جمعیت زیر ۱۵ سال و جمعیت بالای ۶۰ سال  جمعیتی غیرمولد است که باعث اختلال در نظام تولید و اقتصاد می‌شود.

وی افزود: اگر جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله هایی که می توانند مولد باشد نسبت به جمعیت غیرمولد یعنی گروه سنی زیر ۱۵ سال و ۶۰ سال به بالا  کمتر باشد فعالیت اقتصادی جامعه مختل می‌گردد.

معاون بهداشت دانشکده در این نشست گفت: تشویق به فرزندآوری در خانواده‌های تک فرزند به افزایش تعداد فرزندان، حل مشکلات ناباروری، حل مسائل فرهنگی و تغییر نگاه و رویکرد خانواده ها به فرزندآوری، باعث نگاه ارزشمند به انسان می‌شود. جامعه نیاز به ارزش‌گذاری درمورد فرزندآوری دارد.

ذکائی افزود: در جامعه ای با جمعیت پیر، کمبود نیروی کار ، عدم توانایی تک‌فرزندها برای نگهداری از پدر و مادرها مواجهیم. با افزایش جمعیت سالمند در جامعه امنیت، اقتصاد و سلامت جامعه به خطر می‌افتد.

وی تصریح کرد: پیشگیری از ناباوری و آموزش های ساده به دختران باعث کاهش هزینه ناباروری و افزایش جمعیت در جامعه میگردد.

در پایان این نشست نیز از خبرنگارانی که در حوزه‌های مختلف با دانشکده همکاری و مساعدت داشتند نیز تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: جمعیت فرزندآوری دانشکده نشست خبری با خبرنگاران بیمارستان 250 تختخوابی