ساوه، حائز رتبه برتر "مشارکت‌ اجتماعی سلامت" کشور

۰۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۸۶۷ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور لوح تقدیر از دانشکده علوم پزشکی ساوه به‌ عنوان دانشگاه‌ برتر در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر بهرام عین‌اللهی بدین شرح است:

دانشکده علوم پزشکی ساوه

باسلام

خدمت خالصانه و جلب رضایت حق‌تعالی عرصه‌ای بیکران است که توفیق عمل به آن، رحمت و الطاف الهی را موجب می‌گردد. بی‌شک، تلاش و همت شما در راستای نیل به جامعه‌ای سالم در این گنبد دوار به یادگار خواهد ماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرآروی زندگی شما خواهد بود.

بسی شایسته است از شما که با دستانی مهربان و عزمی راسخ، در کوی دل، حدیث خدمت بی‌منت را سروده‌اید به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت صمیمانه قدردانی نموده و این لوح سپاس را به شکرانۀ اندیشۀ شکوهمندتان پیشکش محضر شریف‌تان نماییم.

امید است تلاش‌های روزافزون‌تان در راستای ترویج فرهنگ امر خیر در حوزۀ سلامت، همواره تداوم یافته و سلامتی و سعادت قرین لحظات زندگی شما باشد.

گفتنی است همایش نکوداشت مشارکت‌های اجتماعی حوزه سلامت اواخر اسفندماه سال گذشته در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران برگزار شد.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه لوح تقدیر دکتر عین اللهی دانشگاه برتر