واکسن کرونا به ۱۱۵نفر کادر درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه تزریق شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۷ کد : ۷۷۰ اخبار کرونا ویروس اخبار ویژه
۱۱۵ نفر از اعضای کادر درمان شاغل در بیمارستانهای زیرپوشش این دانشکده در ساوه و زرندیه تاکنون با تزریق واکسن کرونا ایمن‌سازی شده‌اند.
واکسن کرونا به ۱۱۵نفر کادر درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه تزریق شد

به گزارش وب دا ساوه، هادی اذانی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: همه واکسن های رسیده به دانشکده به کادر درمانی که بطور مستقیم درگیر امور درمان بیماران کرونایی در بخشهای مراقبت ویژه بیمارستانهای ساوه و زرندیه هستند تزریق شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز نیز تعداد دیگری از کادر درمان مرحله اول واکسن کرونا را دریافت کردند خاطر نشان کرد: کادر درمان شاغل در بیمارستانها و مراکز درمانی بر اساس بیشترین میزان درگیری با بیماران کرونایی در اولویت دریافت واکسن کرونا قرار دارند.

وی افزود: دیگر اقشار و گروههای جمعیتی پس از پایان تزریق واکسن کرونا به اعضای کادر درمان، این واکسن را دریافت خواهند کرد.

کلید واژه ها: کرونای انگلیسی در ساوه واکسن کرونا هادی اذانی دانشکده علوم پزشکی ساوه