پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه‌ای

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۶ کد : ۵۰۷۰ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را تبریک گفت. متن پیام بشرح ذیل می باشد:

مهندسین بهداشت حرفه‌ای از فعالان عرصه ایمنی محیط کارهستند که خطرات بالقوه‌ محیط کار را شناسایی و در مراحل بعد به اندازه‌گیری و ارزیابی این خطرات و کنترل آن‌ها می‌پردازند. در واقع مهندسی بهداشت حرفه‌ای را می‌توان به‌طور خلاصه علم و هنر تأمین سلامت در محیط‌های شغلی تعریف نمود.

این روز فرصت مناسبی است تا ضمن ارج نهادن به زحمات همکاران عزیز بهداشت حرفه ای، با کمک و همدلی با هم به فراهم آوردن زمینه‌های علمی، پژوهشی و کاربردی برای شناسایی مخاطرات شغلی، اجرای روش‌های صحیح کنترل و ارتقای سطح سلامت نیروی انسانی اقدام نماییم.

اینجانب فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را به همکاران تلاش‌گر، متخصص و اعضا محترم هیات علمی گروه بهداشت حرفه ای  تبریک و خداقوت عرض نموده، بدیهی است موفقیت در این راستا جز با همدلی، وفاق و همراهی عزیزانی همچون شما به دست نخواهد آمد.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه