کنگره بین المللی سالمندی سالم و ششمین نشست علوی

۰۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۴۷۹۶ اخبار و رویدادها
برگزاری دومین کنگره بین المللی سالمندی سالم و ششمین نشست علوی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

همچنانکه مستحضر هستید رشد فزاینده جمعیت سالمند باعث شده است که سالمندی جمعیت به عنوان مسئله‌ای اجتماعی مورد توجه جامعه جهانی قرار گیرد. در ایران نیز سالمندی جمعیت و پیامدهای مرتبط با آن، یکی از بزرگترین چالشهای نظام مدیریتی در آینده خواهد بود. طبعاً مدیریت این پدیده و پاسخ به نیازهای جمعیت روزافزون سالمند، مستلزم تمرکز، شناخت دقیق و اتخاذ سیاستها و راهکارهای مناسب میباشد. با توجه به اهمیت تمرکز مجامع علمی بر جنبه‌های مختلف سالمندی جمعیت، پژوهشکده سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظر دارد دومین کنگره بین المللی سالمندی سالم و ششمین نشست سالمندی علوی را با هدف توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره گیری از ظرفیتهای کشوری و بین المللی در تاریخ ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار نماید. این کنگره در بخشهای مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای میباشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندیها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.