پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز ملی اکرام و تکریم خیرین

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۵ کد : ۴۷۸۶ اخبار و رویدادها اخبار خیرین عمومی
 نیمه ماه مبارک رمضان مصادف با ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی (ع)، به نام "روز ملی اکرام و تکریم خیرین" نام‌گذاری شده است.

روز ملی اکرام و تکریم خیرین فرصت مغتنمی است تا از خدمات خیراندیشان و خیرخواهانی تقدیر گردد که با پیروی از کریم اهل‌بیت امام حسن مجتبی (علیه‌السلام) و سایر بزرگان دین در مسیر کاهش آلام و دردها و رفع معضلات جامعه قدم برداشته و باگذشت و انفاق مال خود به همنوعان و محرومین، بسیاری از مشکلات و محرومیت‌ها را مرتفع می‌نمایند.

در این میان خیرین بزرگوار سلامت کشور به‌ویژه خیرین عزیز سلامت شهرستان‌های ساوه و زرندیه باهدف ارتقای وضعیت بهداشت و درمان و سلامت مردم عزیزمان، خدمات بسیار ارزشمندی را به این دو شهرستان ارائه می‌نمایند.

اینجانب ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، روز ملی اکرام و تکریم را به همه خیرین بزرگوار سلامت شهرستان‌های ساوه و زرندیه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و عزت، سلامتی و توفیقات روزافزون ایشان را در توفیقات بیشتر و استمرار همراهی با دانشکده علوم پزشکی ساوه و کاهش هرچه بیشتر مشکلات مرتبط با حوزه سلامت از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر امیر قادی‌پاشا
‌‌‌‌‌‌رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

کلید واژه ها: دکتر امیر قادی پاشا روز ملی اکرام و تکریم خیرین پیام تبریک روز ملی اکرام و تکریم خیرین