توصیه های مراقبتی برای مادران باردار :

خدمات رسانی به مادران باردار در تعطیلات نوروزی

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۰ کد : ۴۷۷۹ اطلاعیه ها سلامت
مراکز خدمات جامع سلامت معین در هر یک از شهرها، در روزهای تعطیالت نوروزی، خدمات مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان را ارایه می‌دهند.

مراکز خدمات جامع سالمت معین در هر یک از شهرها، در روزهای تعطیلات نوروزی، خدمات مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان را ارائه می‌دهند.

هم چنین، در این ایام مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان در بیمارستان‌ها به‌صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود.

علاوه بر این، شماره تماس ۴۰۳۰ به‌صورت شبانه‌روزی به سؤالات مادران و خانواده‌ها در خصوص مراقبت‌های دوران بارداری و پس از زایمان پاسخگو است.

به‌همراه‌داشتن دفترچه مراقبت‌های دوران بارداری، نتایج آزمایش‌ها و یا سونوگرافی‌های انجام شده در زمان دریافت مراقبت‌های دوران بارداری توصیه می‌شود.

خدمت‌رسانی توسط کلیه بیمارستان‌ها به‌صورت شبانه‌روزی برای فوریت‌های بارداری انجام می‌گردد.