درخشش دانشکده علوم پزشکی ساوه در دومین کنگره سالیانه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵ کد : ۴۵۳۵ اخبار و رویدادها
تیم دانشکده علوم پزشکی ساوه در دومین کنگره سالیانه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران موفق به کسب ۳ مقام برگزیده گردید.
درخشش دانشکده علوم پزشکی ساوه در دومین  کنگره  سالیانه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران

با حضور سرپرست کمیته تحقیقات (خانم دکتر پریسا حسینی) و مسئول امور مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (خانم دکتر یلدا ملک زادگان) تیمی متشکل از دبیران کمیته های تحقیقات دانشجویی و دفتر یوسرن و پذیرفته شدگان مرحله اول بخش هنری ۲۶ و ۲۷ بهمن‌ ماه ۱۴۰۲  در این کنگره شرکت نمودند که تیم دانشکده علوم پزشکی ساوه موفق به کسب ۳ مقام برگزیده گردید.

در این کنگره پیمان کهریزه موفق به کسب دومین برگزیده جشنواره هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور گردید و ملیکا معماری موفق به کسب جایزه بهترین پوستر پنلHealth and epidemiology شد و نیز آیدا حسینی موفق به کسب جایزه بهترین سخنران پنل Trauma&Rehabilitation شدند.

در اختتامیه این کنگره دکتر نیما رضایی دبیر کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر پروین پاسالار اعضای پیشکسوت حقوقی شورای سیاستگذاری از دانشگاه تهران و دکتر ندا اسکندری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آجا نیز حضور داشتند.