جذب نیروی انسانی در رشته شغلی خدمات

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۴۲۳۹ اخبار و رویدادها فراخوان‌ها
دانشکده علوم پزشکی ساوه در نظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از طریق شرکت داده کاوه علم آینده و برزین رهاب آبادیس در رشته شغلی خدمات افراد واجد شرایط را از طریق مصاحبه و پس از احراز صلاحیتهای عمومی ، بصورت شرکتی(خرید خدمت) با در نظر گرفتن شرایط مندرج در جدول ذیل بکارگیری نماید.

مهلت ثبت نام: ۱۴۰۲/۱۰/۲۷

جهت پاسخگویی به هرگونه مشکل با واحد منابع انسانی به شماره‌ تلفن‌های ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۵۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۹۰ تماس حاصل نمایید.

خبرهای استخدامی، مزایده و مناقصات بیشتر در کانال دانشکده: http://eitaa.com/webda_saveh

لینک دانلود فایل

فاطمه ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۹
باعرض سلام و وقت بخیر...ممنونم از پاسخ‌گویی شما..خواهرم مدرک دیپلم علوم تجربی داردومدرک کمک بهیاری،میتواننددراستخدام نیروی انسانی ثبت نام کنند.باتشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۴

با سلام

لطفا دفترچه داخل خبر رو مطالعه بفرمایید، شرایط سنی مهم هست و...

میرشکالی ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۱
سلام میرشکالی هستم متولد 72 دیپلم علوم انسانی از خانواده ایثارگران از استان فارس.آیا میتوانم در این آزمون شرکت کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۲

سلام

بله شما میتوانید ثبت نام کنید

میرشکالی ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۷
سلام بنده دیپلم علوم انسانی متولد 72 از خانواده ایثارگران هستم آیا می‌توانم در این آزمون ثبت نام کنم.
پاسخ مدیر سایت ۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۵

سلام

بله شما میتوانید ثبت نام کنید

manda ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۵
سلام وقت بخیر.منظور از خدمات چی هست.دیپلم از ارومیه.و سن هم ۳۶
محسن ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶
سلام وقت بخیر من ساکن البرز هستم ،کارشناسی برق کنترل ابزار دقیق دارم می توانم شرکت کنم با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۳

با سلام

با مدرک بالاتر از دیپلم نمیتوانید ثبت نام کنید.

فاطمه ۲۴ دی ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۰
باعرض سلام و وقت بخیر..من دارای کارشناسی اقتصاد کشاورزی دارم وساکن استان آذربایجان شرقی میتوانم من هم شرکت کنم ..ممنونم
پاسخ مدیر سایت ۲۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳

با سلام

با مدرک بالاتر از دیپلم نمیتوانید ثبت نام کنید.