مراسم تجلیل از داوطلبین و خیرین حوزه سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۲۲:۱۲ کد : ۴۰۶۶ اخبار و رویدادها
مراسم تجلیل از داوطلبین و خیرین سلامت با حضورجمعی از مسئولان، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، داوطلبین سلامت و خیرین حوزه سلامت برگزار شد.
مراسم تجلیل از داوطلبین و خیرین حوزه سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه مراسم تجلیل از داوطلبان و خیرین حوزه سلامت ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر "اسماعیل غنیان" معاون هماهنگی امور استان‌های مجمع خیرین کشور، "میترا توحیدی" مسئول برنامه جلب مشارکتی دفتر آموزش سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و مسئولان شهرستانی، روسا و نمایندگان ادارات و جمعی از داوطلبین و خیرین حوزه سلامت برگزار شد.

در این مراسم از داوطلبین سلامت محله، ادارات، صنایع و سفیران سلامت دانشجو، جلب مشارکت مردمی و خیرین حوزه سلامت، گروه‌های جهادی، موسسات خیریه و سمن‌ها  که در راستای ارتقای سلامت با دانشکده مشارکت داشتند با اهدای هدیه و لوح تقدیر، قدردانی و تشکر به عمل‌آمد.

در پایان این مراسم نیز  قرعه کشی زیارت مشهد الرضا از میان داوطلبین سلامت در جمع حضار برای پنج نفر صورت گرفت.

در حاشیه این مراسم نیز پویش ملی سلامت غربالگری فشار خون و دیابتبا حضور کارشناسان معاونت بهداشت برای مراجعه کنندگان صورت گرفت و صنایع دستی داوطلبین سلامت و دانشجوی معاونت آموزش در  معرض نمایش عموم قرار گرفت.

کلید واژه ها: سلامت حوزه سلامت خیرین حوزه سلامت داوطلبین سلامت داوطلبین مراسم خیرین خیرین حوزه آموزش