در پی شهادت مظلومانه‌ی مردم مسلمان فلسطین، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده علوم پزشکی ساوه پیامی صادر کرد

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۳۷۲۲ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، در متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین هادی ودود آمده است:

و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

«اگر از تو درباره غزه پرسیدند ، بگودر آن جا شهیدی است که شهیدی را حمل میکند و شهیدی از او عکس می گیرد و شهیدی او را بدرقه می کند و شهید بر او نماز می خواند با گذشت قریب به ۷۵ سال از عمر نحس رژیم صهیونیستی ، وقاحت و انسان ستیزی این دولت نامشروع به جایی رسیده است که بمباران مراکز درمانی و بیمارستانی را در دستور کار خود قرار داده و در اخرین جنایت خود با بمباران بیمارستان المعدانی بیش از ۱۰۰۰ نفر از مجروجین و کادردرمان و... را در یک لحظه به خاک و خون کشیده است. رژیم صهیونیستی در این مدت از هیچ اشغالگری و ظلمی فروگذار نکرده است و همواره با استفاده از سانسور و رسانه ها در پی سرپوش گذاشتن بر جنایات خود بوده است. اما امروزه با حملات مکرر در چند روز اخیر به مراکز درمانی و بیمارستانی نوار غزه بیش از پیش در پوشاندن خوی حیوانی و ضد حقوق بشر خود ناتوان است. ما دانشگاهیان این اقدامات سخیف و ضد حقوق بشر رژیم جعلی صهیونیستی را که خلاف کنوانسیون بین المللی ژنو و نیز خلاف فطرت پاک تمامی انسان های آزاده جهان است محکوم می نماییم و اعلام میداریم که خون های به ناحق ریخته شده مظلومین یقینا نقطه پایان اضمحلال و فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی ست. همچنین جامعه پزشکی کشور اعم از پزشکان ، اساتید و دانشجویان را به مطالبه ی پایان تعرض به مراکز درمانی و بیمارستانی و دفاع از مظلومان عالم دعوت می نماییم.

دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده علوم پزشکی ساوه

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه هادی ودود