برپایی میز ارتباطات مردمی در نماز جمعه شهرستان ساوه به مناسبت دهه فجر (گالری تصاویر)

۲۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۷۱۸ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۱، برنامه میز ارتباطات مردمی  با حضور سرپرست دانشکده، سرپرست معاونت توسعه و سرپرست مرکز بهداشت بصورت چهره به چهره با مردم همزمان با دهه مبارک فجر برگزار شد.

همزمان با برپایی میز ارتباطات مردمی، کارشناسان و پزشکان معاونت بهداشت، بسیج جامعه پزشکی و دانشجویان معاونت آموزش با ارائه مطالب آموزشی، گرفتن فشار خون، تست قند خون، توصیه به دریافت واکسیناسیون کرونا و استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به سوالات مراجعان پاسخ و مشاوره های لازم را ارائه نمودند و ویزیت رایگان اطفال نیز در این برنامه توسط پزشک صورت گرفت.

دکتر کریمی، سرپرست دانشکده در برنامه میز ارتباطات مردمی در کنار دیگر مسئولان شهرستان بصورت چهره به چهره با مردم دیدار و با آنها گفتگو کرد و گفت: برپایی میز ارتباطات در ایام الله دهه فجر فرصت مناسبی برای شهروندان است که به راحتی مشکلات خود را مطرح و راهکار‌ها و راهنمائی‌های لازم برای رفع مشکلات و درخواست‌هایشان دریافت کنند. لازم بذکر است در پایان برنامه مسئولین دانشکده در مراسم عبادی و سیاسی نماز جمعه حضور یافتند.

کلید واژه ها: میز خدمت میز ارتباطات مردمی دانشکده علوم پزشکی ساوه نماز جمعه مصلی امام علی ارائه خدمات پزشکی