انتصاب سرپرست بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۷۶۱ اخبار و رویدادها انتصابات
طی حکمی از سوی دکتر محمود کریمی سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر میثم اشرفی به عنوان سرپرست بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه در آئین معارفه دکتر اشرفی که ۲۳ بهمن در بیمارستان امام رضا(ع) این شهرستان برگزار شد، دکتر محمود کریمی ضمن تبریک ایام دهه فجر و میلاد باسعادت امام جواد(ع)، با اشاره به تناسب  رشته تحصیلی دکتر اشرفی با نیاز عموم گیرندگان خدمت، جوان بودن و بومی بودن وی را از دیگر ویژگی‌های مثبت ایشان عنوان کرد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه با آرزوی ارتقاء و بهبود ارائه خدمات با حضور این پزشک جوان، از زحمات دکتر "رضا نظری" سرپرست شبکه بهداشت و درمان زرندیه همچنین از زحمات دکتر "کوروش دالوندی" سرپرست سابق این بیمارستان تقدیر نمود.

کلید واژه ها: انتصاب دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر میثم اشرفی رئیس بیمارستان امام رضا