جلسه بررسی تکمیل کار مرکز جامع سلامت شهری دکتر جراحی زاده در شهرک فجر

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۶۹۳ اخبار و رویدادها اخبار خیرین
در این جلسه پیرامون روند اتمام پروژه مرکز جامع سلامت دکتر "جراحی زاده" در شهرک فجر که با مشارکت خیّر و دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام گرفته، بالغ بر ۶ میلیار تومان از طرف خیر هزینه شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، این جلسه ۲۳ دی ماه با حضور نماینده خیّر دکتر "جراحی زاده" و سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه و جمعی از مدیران برگزار شد‌.

این مرکز دارای متراژ ۱۱۰۰ مترمربع، در ۲ طبقه با پایگاه بهداشتی و پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری می‌‌باشد که کار اتمام و افتتاحیه آن با تلاش شبانه روزی در مبعث به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه مجمع خیرین سلامت