۱۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۰ کد : ۹۲۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها آزمون های استخدامی
اطلاعیه شماره دو پذیرفته شدگان رشته شغلی کاردان و کارشناس بالینی فوریت های پزشکی آزمون استخدام پیمانی بهمن ماه ۱۳۹۹ در دانشکده علوم پزشکی ساوه صادر شد.
اطلاعیه شماره  دو  پذیرفته شدگان رشته شغلی کاردان و  کارشناس بالینی فوریت های پزشکی

به گزارش وب دا ساوه، به اطلاع داوطلبان محترم پذیرفته شده در مرحله اول بررسی مدارک در رشته شغلی کاردان و  کارشناس بالینی فوریت های پزشکی آزمون استخدام پیمانی مورخ 1399/11/24 می رساند، سنجش قد ووزن bmi (شاخص توده بدنی) روز شنبه مورخ 14/01/1400 ساعت15: 08 صبح در ستاد دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار می گردد. داوطلبان می بایست با در دست داشتن کارت شناسایی در موعد مقرر حضور بهم رسانند.

*لازم به ذکر است عدم حضور در زمان تعیین شده به منزله انصراف از روند مراحل استخدامی تلقی می گردد.