همایش روز جهانی ایمنی غذا برگزار شد
همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور جمعی از مسئولان دانشکده علوم پزشکی و شرکت ها واحدهای تولیدی صنایع غذایی شهرستان ساوه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۳ همایش روز جهانی ایمنی غذا با حضور جمعی از مسئولان دانشکده علوم پزشکی و شرکتها و واحدهای تولیدی صنایع غذایی شهرستان ساوه در سالن سلمان ساوجی برگزار شد.
در این مراسم از واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی، مسئولین فنی و کارشناسان فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو دانشکده با اهدا لوح و تندیس تجلیل شد
نظر شما :