همایش تجارب و درس آموخته‌های نیازسنجی و مداخلات ارتقاء سلامت در کلان منطقه قطب ۶ در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۹ کد : ۵۴۴۹ اخبار و رویدادها سلامت
این همایش با حضور سرپرست دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و کارشناسان وزارت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ همایش تجارب و درس آموخته‌های نیازسنجی و مداخلات ارتقاء سلامت در کلان منطقه ۶ با همکاری مرکز پاسخگویی اجتماعی  EDC ، انجمن علمی بهداشت محیط و سفیران سلامت و دانشجویان برگزار شد.

ابتدای همایش با سخنرانی دکتر رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت و دکتر مقیسی کارشناس وزارت، سرپرست معاونت بهداشت دانشکده شروع شد و ارائه دهندگان تجربه با حضور خود نیازسنجی ها و مداخلات را ارائه دادند.

در خلال این همایش ۱۲ تجربه برتر به صورت سخنرانی و در حاشیه این همایش ۲۹ تجربه برتر به صورت پوستر در معرض دید عموم قرار گرفت.