پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز ملی اهدای عضو، اهدای زندگی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۰۴ کد : ۵۲۶۱ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی روز ملی اهداء عضو را تبریک گفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، طی پیامی روز ملی اهداء عضو را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است؛

هرگاه کسی باعث بقای نفسی شود مانند آن است که باعث نجات جان تمام انسان ها شده است.

"قرآن کریم، سوره مبارکه مائده آیه ۳۲

سی و یکم اردیبهشت ماه "روز ملی اهداء عضو" یادآور لحظه باشکوه ظهور و بروز سخاوت بزرگ مردان و زنانی است که در اوج مصیبت و روزهای غمبار از دست دادن عزیزشان، شادی فرصت زندگی دوباره را به دیگران هدیه می کنند.

به خود می‌بالیم که در سرزمینی زندگی می‌کنیم که ایثارگری بخش جدایی‌ناپذیر از ویژگی‌های اخلاقی و انسانی آن دسته از افرادی است که با تصمیم آگاهانه و ایثارگرانه خود نجات‌بخش جان چند انسان دیگر می‌شوند و یاد می‌کنیم از فرشتگان نجاتی که با اهدای زندگی به هم نوعان خود تا ابد جاودانه شده‌اند.

اینجانب فرارسیدن روز ملی اهدای عضو، اهدای زندگی را به خانواده‌های ایثارگر، همه همکاران و زحمتکشان مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه که با فداکاری گام در این راه دشوار نهاده‌‌اند تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای یکایک شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه