پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز کارگر

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۲ کد : ۵۰۹۷ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز کارگر را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد:

انتخاب یازدهم اردیبهشت‌ماه، اول ماه می به نام روز کار و کارگر نشان از این دارد که کارگران جایگاه ویژه‌ای در جامعه داشته و عامل اصلی حرکت هر جامعه به‌سوی تعالی، رشد و شکوفایی هستند. کارگران شریف‌ترین طبقه اجتماع بوده، از مهم‌ترین و باارزش‌ترین افراد جامعه به‌حساب می‌آیند و چرخش دست و بازوی کارگران باعث چرخش چرخه‌های اقتصاد کشور عزیزمان شده است.جامعه کارگری دانشگاه علوم پزشکی ساوه یکی از ارکان مهم در ارائه خدمات باکیفیت حوزه سلامت در شهرستان های ساوه و زرندیه هستند که باهمت خود زمینه‌ساز پیشرفت و تحقق اهداف تحول در نظام سلامت می‌شود.
این‌جانب فرارسیدن ۱۱ اردیبهشت‌ماه، روز جهانی کار و کارگر را به کارگران عزیز دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ سلامتی و سعادت را برای شما بزرگواران طلب می‌نمایم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه