پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته سلامت

۳۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰ کد : ۴۹۶۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده در پیامی هفته سلامت را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، متن پیام به شرح زیر است:

هفته سلامت سال ۱۴۰۳ با با شعار "سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت"، از ۱ اردیبهشت آغاز شده و تا ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و این ایام، فرصت مغتنمی است تا اهمیت مفهوم سلامت به عنوان ودیعه ارزشمند الهی و سرمایه ارزشمند اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

سلامتی یکی از ارکان مهم توسعه پایدار و ضرورتی برای رشد اقتصادی و اجتماعی است و همچنین نعمتی ارزشمند از جانب پروردگار است که حفظ و ارتقای آن بر همگان واجب است و همه با هم باید برای داشتن جامعه ای سالم و پویا که بی شک جوانی جمعیت، سلامت خانواده و دسترسی همگانی و مردمی سازی سلامت یکی از اهداف مهم حوزه سلامت است تلاش کنیم.

اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاشهای ارزنده همه دست اندرکاران بخش سلامت، اساتید، کارکنان، دانشجویان و تمامی پرسنل دانشکده علوم پزشکی ساوه، آغاز هفته سلامت را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک همه وطنان عزیز را مسئلت می نمایم.

دکتر امیر قادی پاشا

رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه