انتصاب "دکتر رضا نظری" به سمت مشاور رئیس دانشکده در امور منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۴۹۵۳ اخبار و رویدادها انتصابات
طی حکمی از سوی "دکتر امیر قادی پاشا" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، «دکتر رضا نظری» به سمت «مشاور رئیس دانشکده در امور منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، متن ابلاغ آقای دکتر رضا نظری بدین شرح است:

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجربه جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت پست سازمانی به عنوان مشاور اینجانب در امور منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشکده منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با تعامل سازنده با معاونین، مدیران و کلیه کارکنان و همچنین بهره مندی از توان اعضای هیئت علمی، برا ی اعتلای اهداف توسعه‌ای، بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشکده قدم‌های مؤثری را بردارید. مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.