پیام تبریک رییس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۹ کد : ۴۸۶۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیر قادی پاشا طی پیامی فرا رسیدن ۷ آوریل مصادف با ۱۹ فروردین ماه "روز جهانی بهداشت" را به تمامی فعالان سلامت به ویژه همکاران حوزه بهداشت در شهرستان های ساوه و زرندیه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر پاشا در پیامی روز جهانی بهداشت را تبریک گفت. در متن پیام وی آمده است:

سلامتی بزرگترین نعمتی است که در اختیار بشر قرار دارد زیرا بدون آن بهره‌بردن از سایر نعمت‌ها امکان‌پذیر نیست، هفتم آوریل مقارن با هجدهم فروردین‌ماه، روز جهانی بهداشت با شعار *سلامت خانواده با مردمی سازی* نامیده شده و فرصت مغتنمی است تا از زحمات کسانی که جهادگرانه برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه کوشش می‌کنند قدردانی شود.

اینجانب فرارسیدن روز جهانی بهداشت را به همکاران شاغل در عرصه بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض می‌کنم. سلامتی، توفیق روزافزون و سربلندی شما عزیزان را از خدای مهربان خواهانم.