مسابقه عکس و نقاشی هفته سلامت ویژه فرزندان کارکنان حوزه سلامت

۱۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۸۴۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها سلامت
دفتر آموزش و ارتقاء سلامت، با عنایت به ظرفیت دانش آموزان به عنوان سرمایه های ارزشمند اجتماعی کشور مطابق روال هر سال مسابقه ملی عکس و نقاشی به مناسبت هفته سلامت در ترویج مفاهیم علمی بهداشت و هم‌راستا با شعار و اولویت های ملی سال جاری برگزار میکند. تمامی کارکنان تحت پوشش دانشکده می توانند آثار فرزندان خود را در مقطع متوسطه اول و دوم و در ۲ محور نقاشی با هوش مصنوعی و عکاسی (ژانر: آزاد، طبیعت) به ایمیل دفتر آموزش و ارتقاء سلامت (behdasht.iec@gmail.com) تا تاریخ ۳۰/۰۱/۱۴۰۳ ارسال نمایند. توضیحات: • موضوع سلامت طبیعت و فرهنگ گردشگری سالم • عکس وضوع عکس ها DPI ۲۰۰ فرمت ارسالی JPG, JPEG باشد. • حداکثر حجم فایل ارسالی ۱۰ مگابایت باشد. • مشخصات ارسال کننده نام و نام خانوادگی که ملی شماره تماس شهرستان و استان محل سکونت همراه عکس و نقاشی الصاق گردد.