بازدید فرمانده سپاه شهرستان ساوه به همراه سرپرست مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه از برپایی ایستگاه سلامت در شبهای قدر

۱۳ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۲ کد : ۴۸۱۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ همزمان با شبهای قدر، فرمانده سپاه شهرستان ساوه به همراه سرپرست مرکز بهداشت دانشکده از برپایی ایستگاه سلامت در شبهای قدر بازدید نمود.
جهادگران سلامت بسیج جامعه پزشکی، همکاران مرکز بهداشت و رابطین سلامت همزمان با شب قدر با حضور در مساجد و حسینیه‌ها، همزمان با آئین‌های معنوی شب‌های قدر اقدام به برپایی ایستگاه سلامت، به ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی رایگان به شب زنده‌داران پرداختند.