اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۴ کد : ۴۷۳۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت با هدف ارتقاء دانش عمومی در حوزه بهداشت و سلامت با همکاری دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۲ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
اولین جشنواره ملی هنر و سواد سلامت

‌‌‌‌این جشنواره در ۷ محور سواد تغذیه نوجوان و جوان و خانواده با نشاط، سواد فعالیت بدنی نوجوان و جوان و خانواده با نشاط، خانواده بدون دخانیات، سواد سلامت معنوی و سلامت خانواده، سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی، خواب سالم در نوجوان وجوان و نقش جوان ونوجوان در سواد سلامت جامعه با استفاده از ابزار هنر برگزار خواهد شد.

جشنواره در بخش های فیلم کوتاه داستانی، انیمشن، نماهنگ، موشن گرافی، پوستر، عکس، پادکست پذیرای آثار است و علاقمندان می توانند آثار خود را از ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ الی ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به دبیر خانه این جشنواره به آدرس www.ahlf.nkums.ac.ir ارسال کنند.