جشنواره ملی گردهمایی‌های علمی دانشجویی ساینس سلم

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۴۶۷۸ اطلاعیه ها سلامت

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سالمت اجتماعی در نظر دارد در تاریخ ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ اولین دوره جشنواره ملی گردهمایی‌های علمی دانشجویی ساینس سلم را برگزار نماید. این جشنواره با هدف بالا بردن روحیه رقابتی دانشجویان، افزایش انگیزه و هنر سخن وری با محوریت آموزش متون مطالب مختلف به صورت ساده و روان برای دانشجویان، اساتید و عموم مردم برگزار خواهد شد که دانشگاه علوم توانبخشی و سالمت اجتماعی مفتخر است آغازگر این حرکت ملی باشد.
جهت دریافت آثار و اطلاعات تکمیلی برای اطلاع علاقه‌مندان و متقاضیان شرکت در جشنواره در سایت ir.ac.uswr.slam science قابل‌مشاهده می‌باشد،  در صورت هرگونه سوال با دبیرخانه جشنواره به شماره‌های ۰۲۱۷۱۷۳۲8۳۳ و ۰۲۱۷۱۷۳۲8۳۲ تماس حاصل فرمایید.