بیانیه بسیج جامعه پزشکی ساوه

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۴۶۳۷ اخبار و رویدادها
بسیج جامعه پزشکی ساوه با صدور پیامی از حضور مردم شریف ساوه و زرندیه در انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تقدیر نمود.

بیانیه بسیج جامعه پزشکی ساوه به شرح ذیل است:

ضمن قدردانی از مردم فهیم ایران و ویژه مردم عزیز شهرستان‌های ساوه و زرندیه که باشکوه و زیبایی هر چه تمام در صحنه انتخابات شرکت کردند و حماسه آفریدند و به خواست خدا چشم فتنه را در این زمینه کور کردند و تبریک به نماینده منتخب و مردمی و آرزوی سربلندی و خدمت صادقانه به‌پاس قدردانی از آرای مردم شریف و پاسداشت از خون شهدا و اطاعت از فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خاطرنشان می‌شوم ای خواهر و برادر عزیزم با هر سلیقه‌ای که در پای صندوق‌های انتخاباتی شرکت کردید امروز نماینده منتخب و مردمی در مجلس شورای اسلامی مشخص گردیده پس لازم می‌دانیم همه یکرنگ ویک صدا از نماینده حاضر حمایت نماییم تا با یک هدف مشترک در کنار نماینده منتخب در پیشرفت شهرستان‌های ساوه و زرندیه قدم برداریم و بر این اصل استوار باشیم که:

ما یک خانواده هستیم و خانواده زمانی مستحکم‌تر و نفوذناپذیرتر است که کنار یکدیگر باشند.

ما در کنار یکدیگر، دوران بسیار سختی را برای اعتلا و رشد کشورمان، اعم از جنگ و تحریم‌های ظالمانه گذرانده‌ایم، و از سخت‌ترین مراحل فتنه‌انگیزی دشمنان عبور کرده‌ایم و اکنون به لطف خدا در آستانه چیدن میوه انقلاب قرار گرفته‌ایم و یک یا حسین دیگر نیاز داریم.
 ما در کنار یکدیگر از عمق دره‌ها و از سخت‌ترین پیچ‌ها و از روزگاری که کشور نه صنعتی و نه فنّاوری و نه استقلالی و نه اقتداری داشت، عبور کرده و اکنون به قله نزدیک شده‌ایم، حیف است با دست خودمان آن را هدر دهیم!!

پس چه من که با افتخار برای اعتلای کشورم رأی دادم و چه تو که به هر دلیلی رأی ندادی، باید دست در دست هم تلاش کنیم و وطن و سرزمینمان را آباد کنیم.
 و فراموش نکنیم، آنچه که دشمن را به طور کامل از این مملکت دور می‌کند، وحدت و همدلی من و تو است .

بسیج جامعه پزشکی ساوه