پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پی انتخاب حجت الاسلام محمدسبزی به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۴۶۳۵ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قادی‌پاشا با صدور پیامی انتخاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای محمد سبزی به عنوان نماینده مردم شریف ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر قادی پاشا به شرح ذیل می‌باشد:

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای محمد سبزی

با سلام و عرض احترام،

ضمن قدردانی از مشارکت مردم شریف شهرستان‌های ساوه و زرندیه در انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخاب مجدد و شایسته جنابعالی به‌عنوان نماینده مردم شریف این دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

امیدوارم باتجربه چهارساله قبلی جنابعالی و اعتماد مجدد مردم شاهد پیشرفت و آبادانی و رفاه بیش از پیش کشور عزیزمان به‌ویژه شهرستان‌های ساوه و زرندیه باشیم.

از خداوند متعال برای شما سلامتی، توفیق و سربلندی مسئلت دارم.

دکتر امیر قادی‌پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه