به مناسبت دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد:

جشن امید آینده

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۶۲۵ اخبار و رویدادها
جشن بزرگ امید آینده به مناسبت دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در سالن سلمان ساوجی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه 10 اسفند ماه 1402 با حضور خانواده های دارای 3 فرزند در سالن سلمان ساوجی با مشارکت فرمانداری شهرستان ساوه و دانشکده علوم پزشکی برگزار شد. در این مراسم با اهدا لوح نقدیر و جوایز از خانواده های دارای 3 فرزند و بیشتر (خانواده های باشکوه) با حضور سرپرست معاونت بهداشت و جمعی از مدیران نیز تقدیر بعمل آمد.

در حاشیه این مراسم نمایشگاه جوانی جمیت برگزار شد و فشار خون و تست قند خون توسط داوطلبان سلامت و بسیج جامعه پزشکی نیز از دیگر خدمات ارائه شده در این مراسم می باشد.
از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مراسم نیز می توان به مسابقه نقاشی با موضوع جمعیت نیز اشاره نمود.