پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالروز تاسیس بسیج جامعۀ پزشکی

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۳:۴۰ کد : ۴۶۲۴ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی سالروز تاسیس بسیج جامعۀ پزشکی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده با صدور پیامی فرا رسیدن هشتم اسفندماه، سالروز تاسیس بسیج جامعۀ پزشکی پزشکی را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

هشتم اسفندماه سالروز بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی فاطمه الزهرا (س)، یادآور رشادت‌ها و مجاهدت‌های سپیدپوشان جامعۀ پزشکی در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های صحرایی در دوران دفاع مقدس است که با ایثار و از خودگذشتگی و نثار جان خویش فرهنگ بسیجی، معنویت، شجاعت، غیرت، استقلال و آزادگی را معنا بخشیدند.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده؛ رشادت و فداکاری پزشکان، پرستاران و دیگر همکاران بهداشتی و درمانی بسیجی را در میدان‌های خدمت‌رسانی به جامعه تبریک گفته و ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای جامعۀ پزشکی و مدافعان سلامت، روز بسیج جامعۀ پزشکی را به تمامی اعضای این نهاد ارزشمند، علی الخصوص بسیجیان مجموعه علوم پزشکی ساوه تبریک عرض نموده و سلامتی و عمری باعزت را از درگاه ایزد منان برای این عزیزان مسئلت دارم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه