پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی

۰۸ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۳ کد : ۴۶۰۲ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قادی پاشا در پیامی روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر امیر قادی پاشا به شرح ذیل می باشد:

روز جهانی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی غنیمت شمردن فرصتی است تا ضمن گرامیداشت این روز بزرگ و گرانقدر، از زحمات همه تلاشگران، نیکوکاران ، فعالان خیر اندیش اجتماعی ، موسسات و تشکل های خیریه که در راستای سلامت یاریگر ما هستند تقدیر و تشکر می‌نمایم.

ضمن تبریک این روز به تمامی خیرین بزرگوار و تشکل هایی که دوشادوش دانشکده علوم پزشکی ساوه در جهت ارائه خدمات به افراد جامعه در شهرستان های ساوه و زرندیه فعالیت نموده و بخشی از فعالیتهای سازمان را بر عهده دارند به رسم مکتب انسان ساز اسلام با اندیشه های نیک ،خیر خواهانه و پراکندن عطر همدلی ، یاریگر همنوعان خود هستند آرزوی سلامتی ، بهروزی و توفیق دارم.