پیام تبریک رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت «روز مهندس»

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۵۸۷ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه مهندس "وحید رضابنده‌لو" در پیامی روز مهندس را تبریک گفت.

متن پیام وی به شرح زیر می‌باشد:

پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی می‌باشد که به مناسبت بزرگداشت این دانشمند بزرگ ایرانی، این روز به عنوان «روز مهندس» در تقویم جمهوری اسلامی ایران نامگذاری گردیده است.

بی تردید، تلاش‌های صادقانه و کوشش‌های بی دریغ مهندسین حوزه فناوری اطلاعات دانشکده علوم پزشکی ساوه و مراکز تابعه در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت که با هدف ایجاد زیرساخت‌های مناسب و بهبود خدمات الکترونیک به همشهریان عزیز می‌باشد، قابل تقدیر و سپاس است.

شایان توجه است که فناوری اطلاعات در عرصه‌های مختلف بهداشت و درمان، نقش بی‌بدیل ایفا می‌کند که این مهم، با سعی و تلاش شبانه‌روزی همکاران در حوزه های فناوری اطلاعات در مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه با موفقیت تحقق یافته است.

اینجانب روز مهندس را که مقارن با اعیاد شعبانیه نیز می‌باشد به تمامی همکاران صدوق و تلاشگر حوزه فناوری اطلاعات دانشکده در شهرستان‌های ساوه و زرندیه که در این عرصه به صورت اثرگذار و شبانه‌روزی خدمت کردند تبریک عرض نموده و تلاش‌های آنان را ارج می‌نهم.

مهندس وحید رضا بنده‌لو
رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشکده علوم پزشکی ساوه