کارگاه ثبت صحیح علل مرگ و میر و طبقه بندی بیماری ها در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۵۶۹ اخبار و رویدادها
کارگاه ثبت صحیح علل مرگ و میر و طبقه‌بندی بیماری‌ها در سالن شهید رهنمون دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور سرپرست معاونت بهداشت و مدرسین دوره جهت پزشکان و متخصصان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۲ کارگاه ثبت علل مرگ و میر توسط معاونت بهداشت و با حضور سرپرست معاونت بهداشت و مدرسان دوره، دکتر باغچی استادیار طب اورژانس، دکتر ارجی استادیار سلامت و فناوری اطلاعات و دکتر سنگ سفیدی متخصص پزشکی قانونی جهت کلیه متخصصان و پزشکان شهرستان ساوه برگزار شد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ارتقا کمی و کیفی ثبت مرگ می باشد.

وی افزود: تاثیر و اهمیت استخراج آمار مرگ و کاربرد در سیاست‌گذاری و برنامه‌های سلامت، محاسبه امید به زندگی دارای اهمیت است.

دکتر ناصح تاکید کرد:  آشنایی و استفاده از برنامه ثبت و طبقه بندی علل مرگ با (ICD10) طبقه‌بندی بین‌المللی آماری بیماری‌ها به عنوان یکی از ابزارهای مهم در کدگذاری و آشنایی با مبانی قانونی درصدور گواهی فوت، آشنایی با فرم‌های گواهی فوت و استاندارهای صدور فوت و نحوه صدور گواهی فوت دربیماریهای مختلف در تعیین علل فوت به دنبال علل خارجی بسیار حائز اهمیت است.