با تلاش های مجدانه کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت پذیرفت؛

پلمپ و تعطیلی یک واحد کارگاه غیر مجاز تولیدکننده محصولات شوینده

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۴۵۴۳ اخبار و رویدادها
یک واحد کارگاه غیر مجاز تولیدکننده محصولات شوینده در شهرستان ساوه پلمپ شد.
پلمپ و تعطیلی یک واحد کارگاه غیر مجاز تولیدکننده محصولات شوینده

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، با تلاش های مجدانه کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی یک واحد کارگاه غیر مجاز تولید کننده محصولات شوینده پلمپ شد.

این اتفاق زمانی افتاد که اداره صنعت معدن و تجارت استان مرکزی از وجود کارگاه تولید مواد شوینده غیر مجاز واقع در شهرستان ساوه خبر داد که از طریق بازدید و بازرسی توسط کارشناسان آرایشی و بهداشتی غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی ساوه با همراهی بازرسان اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان صورت گرفت.

در این بازدید کلیه مواد اولیه و محصولات لیست برداری، توقیف و محل موردنظر پلمپ گردید، تا اقدامات قانونی در این خصوص انجام شود.