در سومین روز از دهه مبارک فجر:

افتتاح سه طرح بهداشتی در شهرستان ساوه

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۴ کد : ۴۴۰۲ اخبار و رویدادها
 با حضور استاندار، نماینده مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه، فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان ساوه و رئیس و مسئولان دانشکده علوم پزشکی ساوه سه مرکز جامع سلامت افتتاح شد.
افتتاح سه طرح بهداشتی در شهرستان ساوه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه همزمان با آغاز دهه مبارک فجر ۱۴ بهمن ماه ۱۴۰۲
 با حضور استاندار، نماینده مردم شهرستان‌های ساوه و زرندیه، فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان ساوه و رئیس و مسئولان دانشکده علوم پزشکی ساوه در شهرستان ساوه، سه مرکز جامع سلامت خدمات شهری کارون، اصلاحچی و صیاد شیرازی افتتاح شد.

این سه مرکز با مشارکت خیرین نیک اندیش سلامت در زمینی با زیربنای ۸۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است که با بهره برداری از آن  حدود ۲۹ هزار نفر جمعیت تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند.

کلید واژه ها: شهرستان ساوه طرح بهداشتی