پیرو انعقاد قرارداد سه جانبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت‌های توسعه و بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت گرفت:

خرید یک دستگاه خودروی شاسی بلند KMC

۰۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۸ کد : ۴۳۵۳ اخبار و رویدادها
پیرو انعقاد قرارداد سه جانبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت‌های توسعه و بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه یک دستگاه خودروی شاسی بلند KMC تهیه شد.
خرید یک دستگاه خودروی شاسی بلند KMC

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه با پیگیری‌های به عمل آمده توسط دانشکده علوم پزشکی ساوه و انعقاد قرار داد سه جانبه با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، معاونت توسعه و بهداشت دانشکده، یک دستگاه خودرو شاسی بلند KMC جهت ماموریت‌های  دانشکده اخذ گردید که بعد از خرید، وارد چرخه استفاده در حوزه بهداشت و سلامت شد و به توان لجستیک دانشکده اضافه گردید.

م ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۶
باسلام مبارک باشه ولی به فکر پرسنل هم باشید
بی نام ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۹
آیا بهتر نبود معوقات پرسنل خورد را پرداخت میکرد؟؟؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۷

با سلام و احترام

با کمال احترام حرف شما رو میپذیریم، بله درست است معوقات پرسنل دانشکده فقط کمی عقب است ولی در چنین مواقع بسیار طلایی که درصد بیشتر هزینه خرید این خودرو را وزارت بهداشت پرداخت میکند واقعا از دادن چنین فرصت هایی اشتباه است

با تشکر