پیام تسلیت به مناسبت درگذشت خانم بهناز حقانی

۰۸ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۰ کد : ۴۳۲ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
خبر درگذشت همکار گرانقدر "مرحومه بهناز حقانی" از پرسنل بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س)، موجب تأسف و تالم بسیار گردید.
پیام تسلیت به مناسبت درگذشت خانم بهناز حقانی

«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

بی شک مجاهدت های این همکار فداکار در خدمات رسانی به مردم که با جانفشانی همراه بوده، جلوه های بی نظیری از ایثار اجتماعی و مسئولیت پذیری جامعه پزشکی، پرستاری و کادر درمانی در بیمارستان ها و مراکز آموزشی در جریان مبارزه با گسترش ویروس کرونا را به نمایش گذاشته است.

ضمن ابراز همدردی با خانواده آن مرحومه، مصیبت وارده را به جامعه پزشکی و درمانی شهرستان به ویژه همکاران پرتلاش بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) تسلیت عرض می نماییم.

امید است که مردم عزیز برای رعایت حال کادر درمانی و برای سلامت خود، توصیه ها و اصول بهداشتی را بیش از پیش جدی بگیرند.

از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی همه عزیزان را مسئلت می نماییم.

کلید واژه ها: بیمارستان شهید مدرس ساوه دانشکده علوم پزشکی ساوه روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا بهناز حقانی شهید سلامت شهید راه خدمت