سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه:

پوشش ۱۰۰ هزار نفری طرح نظام سلامت خانواده در ساوه

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۴۲۳۳ اخبار و رویدادها
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی ساوه گفت:  ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان شهر ساوه در سال جاری زیر پوشش طرح نظام سلامت خانواده رفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه به نقل از ایرنا، کبری ناصح روز شنبه اظهار کرد: طرح نظام سلامت خانواده به عنوان یکی از برنامه های اولویت دارد طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است که در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه مدیریتی دانشکده علوم پزشکی ساوه تنها شهر ساوه مشمول این طرح است افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته باید ۷۷ پایگاه سلامت خانواده در سطح این شهر ایجاد شود که تا کنون ۲۱ مورد از این پایگاه ها ایجاد شده است.

ناصح گفت: با ایجاد ۲۱ پایگاه ۱۰۰ هزار نفر از ساکنان شهر ۲۴۰ هزار نفری ساوه زیر پوشش طرح رفته و قرار است تا پایان سال تعداد پایگاه های سلامت خانواده شهر به ۳۶ مورد و در سال آتی نیز به ۷۷ پایگاه برنامه نهایی برسیم.

وی خاطر نشان کرد: در این طرح به ازای هر سه هزار نفر ی مراقب سلامت و یک ماما و در ازای هر ۹ هزار نفر جمعیت نیز یک پزشک در پایگاه های سلامت خانواده مستقر می شود.