استاندار مرکزی در ستاد پدافند زیستی:

آموزش مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه در ساوه و تمام شهرهای استان مرکزی تا پایان شهریورماه غیرحضوری شد

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۵ کد : ۴۲ اخبار و رویدادها
از این پس اختیار تصمیم گیری درخصوص مدارس مناطق روستایی به ستاد کرونای شهرستان ها تفویض خواهد شد و اگر تصمیم اشتباهی در این خصوص صورت گیرد این کمیته ۳ نفره شهرستانی باید پاسخگو باشند.

استاندار مرکزی در ستاد پدافند زیستی گفت:

هم اکنون وضعیت شیوع کرونا در تمام ۳۴ شهر استان مرکزی قرمز و هشدار است. بنابراین تمام کلاس های مدارس، دانشگاه ها و حوزه های علمیه در مناطق شهری به مدت دو هفته تا پایان شهریور ماه به صورت غیرحضوری تشکیل خواهد شد و تمام این مراکز باید این مصوبه را اجرایی نمایند.

آموزش دانش آموزان، دانشجویان و طلبه ها در این دو هفته در فضای مجازی انجام خواهد شد.

از این پس هر هفته یا هر دو هفته تکلیف مدارس در ستاد پدافند زیستی استان تعیین خواهد شد و وضعیت برای هفته اول مهرماه نیز در هفته آخر شهریورماه مشخص می شود.

کلید واژه ها: پدافند زیستی کرونا مدارس استان مرکزی