۱۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۰:۵۳ کد : ۴۱۹۱ اخبار و رویدادها
بازدید تیم ارزیاب اعتباربخشی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی از رشته پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه این بازدید در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۳ و ۱۴ دی ماه۱۴۰۲) باحضور تیم ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشته پزشکی عمومی در دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت گرفت.

شایان ذکر است در این اعتباربخشی از مراکز بهداشتی، آزمایشگاه ها، مراکز مختلف آموزشی نیز بازدید بعمل آمد.

هدف از این بازدید بررسی برنامه‌ها و اقدامات دانشکده علوم پزشکی ساوه درخصوص وضعیت رشته پزشکی بر اساس سنجه‌ها و استانداردها می باشد.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه اعتباربخشی