تفاهم‌نامه ساخت فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان ساوه امضا شد.

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۴ کد : ۴۱۵۰ اخبار و رویدادها
تفاهم‌نامه ساخت فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان ساوه بین دانشکده علوم پزشکی ساوه، خیر حوزه سلامت و شرکت مادرتخصصی امضا شد.
تفاهم‌نامه ساخت فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهرستان ساوه امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۹ دیماه ۱۴۰۲ تفاهمنامه ساخت فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی شهر ساوه با حضور دبیر کل محترم مجمع خیرین سلامت کشور، معاون مشارکت های مردمی، رسانه، امور بین الملل و مجلس مجمع خیری سلامت کشور، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، نماینده خیر محترم شاخص حوزه سلامت "حاج ابراهیم عسگریان" مدیر عامل و اعضا شرکت مادرتخصصی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت و جمعی از مسئولان و مدیران شهرستان ساوه امضا شد.

امضای تفاهم‌نامه ساخت فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حالی صورت گرفت که از سال ۱۳۹۸ بعنوان پروژه ملی توسط شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده بود و با پیشرفت ۱۱ درصدی تحویل خیر بزرگوار حوزه سلامت گردید.

کلید واژه ها: بیمارستان 250 تختخوابی دانشکده علوم پزشکی خیر حوزه سلامت ابراهیم عسگریان مجمع خیرین حوزه سلامت