سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه از انبار دارویی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و شهید مدرس بازدید نمود

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۰۶۴ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه 27 آذر ماه 1402 سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه از انبار دارویی مجتمع بیمارستانی شهدای 17 شهریور و شهید مدرس بازدید بعمل آورد.

دکتر "رضا رحیمی" در این خصوص بیان کرد : در این بازدید به بررسی مشکلات موجود در خدمات دارویی بیمارستان و ارائه راهکارها و پیشنهادات و تبادل نظر جهت رفع مشکلات بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی افزود: هدف از این بازدید مدیریت و برنامه ریزی تامین دارو، ملزومات و تجهیزات پزشکی مصرفی بیماران، شرایط انبار و نگهداری دارو، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی، بر اساس الزامات کارخانه سازنده، تجویز و مصرف منطقی دارو، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی نیز می باشد.

کلید واژه ها: دارو ملزومات تجهیزات ملزومات تجهیزات